TietosuojaSELOSTE

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi palveluitamme tai ottaessasi yhteyttä NerdyNet:iin verkkosivustomme kautta (jäljempänä yhdessä ”Palvelu”), sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä Palveluamme, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

TIEDOT REKISTERISTÄ

Rekisterin nimi: NERDYNET OY:N ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERI

Rekisterinpitäjä: NERDYNET OY Sinikalliontie 9, 4. krs

02630 Espoo Y-tunnus: 2486497-0 (jäljempänä "NerdyNet Oy"),

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Jarno Laihi, jarno.laihi@nerdynet.com

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakastiedot ja asiakkuuksiin liittyvät tiedot

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Yrityksen ja/ tai henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot, ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.  
Henkilöiden itsensä antamat luokittelutiedot (esimerkiksi kiinnostuksen kohteet)
IP-osoitetieto tai muu tunniste
Asiakaspalautetiedot
Tilaus-, laskutus- ja toimitustiedot
Evästäiden kautta kerättävät tiedot
Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot.

Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itsetoimittanut yhteydenottolomakkeella NerdyNet Oy:n verkkosivuston nerdynet.fi / nerdynet.com, tai palvelun alasivujen tai ali-domainien (esim.blog.nerdynet.fi) kautta, tai sähköpostilla.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, Palvelun tuottamiseen ja kehittämiseen, Palvelusta ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen, sekä laskuttamiseen. Verkkopalvelussa annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin, joita olet itse pyytänyt.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- ja asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta NerdyNet Oy:lle.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on ainoastaan Nerdynet Oy:n työntekijöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti tietokoneelle / päätelaitteelle kävijän vieraillessa eri verkkosivustoilla. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja laadukkaana.

Sivustomme käyttää Hubspot Analytics- sekä Google Analytics –ohjelmistoja (”Ohjelmistot”), kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa Palvelun laatua. Ohjelmistot tallentavat muun muassa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat.

Kolmansien osapuolien evästeitä käytämme tietojen keräämiseen analytiikan ja kävijäseurannan työkaluilla, kuten Google Analytics. Voimme käyttää kolmansien osapuolien evästeitä myös osuvamman mainonnan näyttämiseen muilla verkkosivuilla esimerkiksi remarketingin avulla. Mainoksia voidaan näyttää aiempien käyntiesi aikana tallennettujen evästeiden avulla. Googlen uudelleenmarkkinointia voidaan näyttää Googlen Display-verkostossa. Voit poistaa aihepiiriin perustuvat mainokset käytöstä Googlen Display-verkostossa ja palveluissa Google tilisi mainosasetuksista.

Mikäli et halua Palvelun saavan tietoja evästeiden avulla, voit kieltää evästeet (useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen). Huomaa kuitenkin, että tällöin Internet-sivut ja/tai Palvelu ei välttämättä toimi häiriöittä.

SOSIAALISEN MEDIAN LIITÄNNÄISET

NerdyNet Oy:n sivustoilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin NerdyNet Oy:n sivustoilla ja Palvelussa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. NerdyNet Oy:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä Nerdynet Oy ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Tietojen tarkistusta koskevan pyynnön voi esittää myös henkilökohtaisesti NerdyNet Oy:n käyntiosoitteessa Sinikalliontie 9, 02630 Espoo.

Sinulla on myös oikeus kieltää NerdyNet Oy:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä NerdyNet Oy:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.

Laadittu 10.1.2017